Menü

ADÓ 1%

Tisztelt Szülők, Támogatók, Érdeklődők!
Hivatásunk: kulturált, intelligens, művelt, a kortárs művészeteket értő és szerető fiatalokat nevelni. Ennek Ön is részese lehet!
Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2023. május közepéig az SZJA- bevallástól függetlenül is megteheti.
2023-ban is adójuk 1%-ával hozzá tudnak járulni a Madách Művészeti Iskola fenntartójának, a Művész Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. működéséhez, és az Alapító Okiratban foglalt céljainak megvalósításához.
Adószámunk: 24962364-2-42
Támogatásokat az alábbi célok megvalósítására fordítanánk: • az általunk fenntartott iskola fenntartása, működésének magas színvonalon való biztosítása; • magasabb színvonalú oktatáshoz szükséges kiegészítő eszközök, berendezések megvásárlása; • hátrányos helyzetű növendékek támogatása; • tehetséggondozó program támogatása; • ösztöndíj program bővítése
Hogyan támogathat? A rendelkezés az SZJA 1%-áról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy akár attól független időpontban.
Rendelkezési lehetőségek: 1. a NAV honlapjáról (www.nav.gov.hu) és a www.magyarorszag.hu oldalról elérhető, web alapú kitöltő-ellenőrző program (WebNYK) segítségével 2. Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb 2023. május közepéig. 3. Amennyiben Ön már ellenőrizte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb 2023. május közepéig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán. 4. Amennyiben Ön rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikus úton nyújthatja be az E-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével.
Kérjük, támogassa a Művész Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft.-t adója 1%-ának felajánlásával, ezzel a jövőt is támogatja!

Zuglói képzéseink

Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

 

Budapest XIV., Angol utca 75.

Iskolánkról bővebben

Budai képzéseink

Madách Táncművészeti Stúdió - Buda 

 

1114 Budapest, Bartók Béla út 62.

Stúdiónkról bővebben

Kövess minket Facebookon

Csatlakozz hozzánk Facebook-on és értesülj az iskolával kapcsolatos legújabb információkról, érdekességekről.

Iratkozz fel YouTube csatornánkra

Csatlakozz hozzánk YouTube-on és értesülj az iskolával kapcsolatos legfrissebb videókról.