Menü

ADÓ 1%

Tisztelt Szülők, Támogatók, Érdeklődők!

Hivatásunk: kulturált, intelligens, művelt, a kortárs művészeteket értő és szerető fiatalokat nevelni. Ennek Ön is részese lehet!


Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2024. május közepéig az SZJA- bevallástól függetlenül is megteheti.


2024-ben is adójuk 1%-ával hozzá tudnak járulni a Madách Művészeti Iskola fenntartójának, a Művész Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. működéséhez, és az Alapító Okiratban foglalt céljainak megvalósításához.


Adószámunk: 24962364-2-42


Támogatásokat az alábbi célok megvalósítására fordítanánk:

•       az általunk fenntartott iskola fenntartása, működésének magas színvonalon való biztosítása;

•       magasabb színvonalú oktatáshoz szükséges kiegészítő eszközök, berendezések megvásárlása;

•       hátrányos helyzetű növendékek támogatása;

•       tehetséggondozó program támogatása;

•       ösztöndíj program bővítése


Hogyan támogathat?

A rendelkezés az SZJA 1%-áról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy akár attól független időpontban.


Rendelkezési lehetőségek:

1.      a NAV honlapjáról (www.nav.gov.hu) és a www.magyarorszag.hu oldalról elérhető, web alapú kitöltő-ellenőrző program (WebNYK) segítségével

2.      Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb 2024. május közepéig.

3.      Amennyiben Ön már ellenőrizte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb 2024. május közepéig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

4.      Amennyiben Ön rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikus úton nyújthatja be az E-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével.


Kérjük, támogassa a Művész Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft.-t adója 1%-ának felajánlásával, ezzel a jövőt is támogatja!

Zuglói képzéseink

Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

 

Budapest XIV., Angol utca 75.

Iskolánkról bővebben

Budai képzéseink

Madách Táncművészeti Stúdió - Buda 

 

1114 Budapest, Bartók Béla út 62.

Stúdiónkról bővebben

Kövess minket Facebookon

Csatlakozz hozzánk Facebook-on és értesülj az iskolával kapcsolatos legújabb információkról, érdekességekről.

Iratkozz fel YouTube csatornánkra

Csatlakozz hozzánk YouTube-on és értesülj az iskolával kapcsolatos legfrissebb videókról.